Top
Yes! we’ve got him – Klooiplek.com
fade
3314
post-template-default,single,single-post,postid-3314,single-format-video,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.7,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1480,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Yes! we’ve got him

Felix Silvestris

 

Op zoek naar een geschikte plek voor de cameravallen kwamen we een lokale bewoner tegen die ons met een gezonde dosis argwaan vroeg naar waar we mee bezig waren. Met handen, voeten en wat nederfranse uitleg nam hij ons mee naar een dassenburcht dicht bij zijn eigen terrein. Zag er op dat moment al veelbelovend uit, met uiteraard das als verwachte vangst. Wat bleek de volgende ochtend…

 

 

Dit was de opstelling, bij daglicht. Volgende dag vol ingezet op weer een nachtelijk bezoek van de wilde kat. Maar helaas.

Nico van Vlijmen