Top
Fotografie is voor mannen – Klooiplek.com
fade
3548
post-template-default,single,single-post,postid-3548,single-format-standard,cookies-not-set,eltd-core-1.1.2,eltd-boxed,flow-ver-1.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-animate-height,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Fotografie is voor mannen

Klooiplekkers hebben een voorkeur voor de meest ruige en woeste gebieden. Gewapend met camera en statief zijn ze op zoek naar dat ene spectaculaire beeld. Kan van alles zijn. Vaak reptielen en amfibieën maar we hebben ook liefhebbers die vol gaan voor mieren, bloemen en oude jupilerblikjes.

 

Pure concentratie bij Ben. Hier fotografeert hij een bloemetje. Ben gaat hier volledig op in het Armeense bergland.

Bart komt uit het niets te voorschijn. Een techniek die hij goed beheerst. Hier fotografeert hij een forse Coluber nummifer .

Darevskia rostombekovi op steen in een modderige plas. Een hoge moeilijkheidsgraad. Guido laat hier zien hoe hij dit aanpakt.

 

Een Elaphe sauromates op de weg! Dan is het snel uitstappen; heb je geen tijd. Gelijk liggen en knallen.

Je moet ook je aandacht kunnen vasthouden in situaties waarin je snel gestoord wordt. Hier zijn Kosta en Bart aan het werk

aan het eind van een intensieve dag moet er ook ruimte zijn voor ontspanning. Guido toont hier zijn Manfrotto 055