Top
aankomst fungu eiland Suriname – Klooiplek.com
fade
3737
post-template-default,single,single-post,postid-3737,single-format-video,eltd-core-1.1.1,flow-ver-1.3.7,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1480,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

aankomst fungu eiland Suriname

Met een rammelend busje bereikten we het gehucht Witagron aan de Coppename rivier. Vanaf daar is het nog twee en een half uur varen in een korjaal dwars door het regenwoud. Een mooie maar toch ook lange tocht. We zien apen, pagegaaien, verschillende soorten ijsvogels en reigers. Maar het is echt een verademing als Fungu Island opduikt. Ons verblijf midden in de jungle.

Het hangmattenverblijf van Fungu Island

’s Avonds werd er lekker gekookt.

Met onze gids Steve-O.

Arjan van der Lugt